Post by propinpopape on Feb 20, 2022 23:39:37 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Will Hero ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Will Hero IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодира бесконачне кристале ▞▞▞
▞▞▞ Will Hero 2022 version ▞▞▞
Не знам зашто, али игра стално уклања моје новчиће. Можда зато што гледам огласе за отварање сандука, али то не би требало да узме ваше новчиће.
Супер забавна и креативна игра! Ликови су слатки, а насиље није превише сликовито. Има толико ствари на које треба да се концентришем па се чини да је немогуће завршити игру, што је добра ствар јер значи да могу да наставим да је играм. Такође волим ликове који су названи по нордијској митологији и чудесним универзумима као што су Локи и Мјолнир.
Ова игра је сјајна, али имам један проблем. Организација стално краде принцезу.
Ужасно ужасно и каснило је баш када сам хтео да се померим, а то значи да игра не жели да победим и то је глупо или је игра углавном глупа И увек добијам исто оружје у свакој кутији, што је такође глупо Анннннд када ја слети одмах поред кутије и даље поред ње, а не на њу, не добијам оружје које је глупо. Укратко, ова игра је глупа
Will Hero Árkádjátékok wlpz
каже ажурирање, али је ажурирано
Ова игра је невероватна! То је веома дуготрајно и забавно. Свиђа ми се како када имате одређене хероје (или како год да се зову) они имају различите "способности". Као црно-беле мачке, када отворите шкриње, излазе мале мачке. Такође волим опсег оружја и колико се разликују једно од другог!
Догодио се квар и сада морам да чекам 2 и 1/2 године да се сандук отвори
Управо су ажурирали игру и променили све функције у којима сам уживао. То је учинило да су ликови бесмислени и заменили сокола који је био најбољи споредни лик. Пристојна игра ако већ нисте играли.
ガムスリンガー アクション ljbh
Ови ретарди који су учинили да игра не разуме концепт забаве, рекламе су у реду, али нико неће потрошити 5 долара да би кожа постала стварна.
Will Hero Árkádjátékok wlpz
није много зато што сам се играо са златним типом, али сада га нема, тако да нема 2 звездице, не сада, добро, не играј, дај ми га назад Златног момка и добро играм

Невероватна игра и деца добијају пуно забаве. Превише чудовишта покушава да убије нашег хероја. Краљица чудовиште помаже хероју је занимљиво и смешно.
Will Hero Arcade wwf
када је потребно, престаје да ради у веома кључном тренутку
Заиста ми се свиђа ова игра, али сваки пут када изађем из игре и вратим се мој напредак на турниру се скоро ресетује. На пример, био сам на 1400 убистава, а онда сам ресетован на око 200
Играм већ око недељу дана, али сам све време заостајао. Графика је добра, али целокупна игра је заиста лоша за мене.
то је забавна игра АЛИ мрзим чињеницу да ако не завршите нивое довољно брзо губите принцезу и морате почети изнова. То уопште НИЈЕ ЗАБАВНО.
Садржај представљен у игри је добар, али су контроле веома лоше
Обожавам је
Ужасна игра јер непрестано заостаје, морате да платите да бисте добили боље ликове из игре, а игра вам смета до 700 сати. Брисање ако ово није поправљено
Све оцене са 1 звездицом су из глупих и глупих разлога! они су само 3-годишњаци који желе пажњу 😂 Ово ПУНО препоручујем! не треба му пуно Ви-Фи мреже. можете играти ову игру кад год вам је досадно. веома изазовни (зато се трогодишњаци жале, "претешко" ТРЕБА ДА БУДЕ ТЕШКО😂🤭😈) ликови су тако сићушни и слатки! они су само најлепше мале ствари! ТАКОЂЕ! лидеру досадно је кул! увек проверавам да ли се неко померио. Пуно препоручујем ову игру!
Срање највеће
То је добра игра, али не штеди податке. Волим ову игру, али сам изгубио сате тражећи принцезу
лепа игра
Волим ову игру. Ово је била једина утакмица коју сам играо на недељном одмору у Шпанији и никада ми није било досадно! Волим стил, ликове, светове, оружје, једноставно је одлично!
Буквално волим ново ажурирање и не умиреш лако као пре.🤩
Ова игра је била веома забавна. Имам 432 поена. Али препоручујем да олакшам шефовима
Препоруцујем свима да је скину, игица није много теска иако изгледа није
Бесрамно грабљење новца, што је тужно јер би иначе могла бити пристојна игра. Жели да платите за све и тражи од вас да гледате огласе за награде, али вам онда не даје награду
Игра је добра, али је тако гладан новца да је немогуће спасити вилењака без употребе стотина круна!
Оценио бих пет звездица, али не свиђа ми се како кружи дан и ноћ. Ако желите само један дан, додајте поставку у којој остаје дању или може да се циклуси ако изаберете. Молимо додајте ово, онда ћу оценити пет звездица. Осим тога, стварно ми се свиђа ова игра! 😀
Јако је добра игра свака им част
Па, ново ажурирање је упропастило игру и сви ликови за које сам брундао су бескорисни портал је сада бескористан и уклонили су низбрдо тако да је игра коју сам послао забавна и сви нови гоблини не раде ништа и ветар смрди безвезе
Ова игра је сјајна па сам јој дао пет звездица
О Боже. Ова игра је легална, невероватна. Људи се жале на контролне пунктове и говоре да није фер. Али ово је игра у аркадном стилу. Требало би да буде тешко овако. Да, понекад неће сачувати чак ни са гоогле плаи-ом. Али на крају, ова игра је одлична. Веома заразно, забавно, а и ја уживам у оружју. Све у свему, узмите ову игру. Огласи нису битни, ова игра је тако невероватна. Верујем да је потешкоћа савршена, игра је забавна, а ова игра је генерално невероватна, и топло препоручујем ово.
нех
Одлична је игра, али након што сачувате све ликове постаје понављајућа и досадна. Ипак га препоручујем
Забавна игра, али нинџа звезде и ножеви за бацање немају дух и само су сиви кругови